OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Idéalia Skin Sleep yövoide

Vichy
Idéalia Skin Sleep yövoide

Idéalia Skin Sleep on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Yövoiteen koostumus, jossa geelin keveys yhdistyy voiteen täyteläisyyteen, vahvistaa halua heittäytyä unten maille. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Käytön jälkeen kasvojenpiirteet tuntuvat levänneemmiltä, ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Vihreän teen ja jasmiinin kevyt tuoksu rauhoittaa aistit, ja vahvistaa valmiutta pitkään ja syvään uneen. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille. Levitä voidetta hierovin liikkein kasvojen ja kaulan iholle joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Ovh. 34,50 € / 50 ml

Saatavana Vichy-tuotteita myyvistä apteekeista.

LivBoxista löytyi 3ml-kokoinen tuote. 

 

  • "''Salainen aseeni, jolla minimoin lyhyiden yöunien, huonon ruokavalion ja otsaan piirtyvien huoliryppyjen tuhojälkiä. Vaikka olo olisi kuinka väsynyt, ulkonäön ei tarvitse sitä olla.''" Iina, Bebe Au Lait -blogi - Iina, Bebe Au Lait -blogi