OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ aurinkosuojavoide

Eucerin
Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ aurinkosuojavoide

Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Sisältää antioksidantti Licochalcone A:ta, joka muodostaa biologisen solusuojan, ja glycyrrhetiinihappoa, joka vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. Sisältää myös laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän (EU-suositusten mukainen). Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän näköisen.


Ovh. 22,50 € / 50ml

Saatavana  apteekeista.

LivBoxista löytyi täysikokoinen tuote. 

 

 

  • "''Suojaan kasvoni visusti auringolta Suomen kesässä ja etenkin ulkomaanmatkoilla. Pyrin säilyttämään ihoni nuorekkuuden mahdollisimman pitkään ja koen, että aurinko on ihoni pahin vihollinen. Tämä tuote on ihan ehdoton juuri reissuilla, koska sitä voi käyttää meikin sijasta ja se suojaa takuulla auringon haitallisilta säteiltä.''" Irene, Mutsie -blogi - Irene, Mutsie -blogi