OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Exfoliating Scrub

Màdara
Exfoliating Scrub

Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat lian ja epäpuhtaudet ja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihostasi pehmeämmän, sileämmän, silminnähden kirkkaamman, puhtaamman ja hehkuvamman. Käyttö: Purista voidetta kuiville kämmenille ja hiero kuivalle iholle pyörivin liikkein. Lisää sitten hieman vettä, jotta koostumus muuttuu maitomaiseksi ja huuhtele pois. Taputtele iho kuivaksi, pyyhi kasvovedellä ja viimeistele kosteusvoiteella. Kuori iho kahdesta kolmeen kertaan viikossa.

Saatavana Sokoksista ja Emotioneista, Stockmanneilta, Ruohonjuuresta, Hyvinvoinnin Tavaratalosta, Mádaran omasta verkkokaupasta (http://www.madaracosmetics.fi) ja hyvinvarustelluista kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeistä.

Ovh. 24,90€ / 60ml.

Bette Boxista löytyi 12,5ml -kokoinen näyte.