OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Vitamin Cocktail Öljy

Mossa
Vitamin Cocktail Öljy

Aktiivisesti ihoa uudistava vegaani kasvoöljy heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa. Tehotiiviste sopii erityisesti kuivalle tai väsyneelle iholle, mutta kaikki ihotyypit hyötyvät siitä kuurina keväisin ja syksyisin, kun iho kärsii lämpötilojen vaihteluista. Jos ihosi on hyvin kuiva tai pintakuiva, ota öljy osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Voit myös sekoittaa tipan öljyä tarvittaessa normaalin päivä- tai yövoiteesi joukkoon tai meikkivoiteen sekaan hehkua tuomaan. Muista tällöin kohtuus annostelussa. Koska öljy sisältää hurjan määrä ravinteita antioksidantteja ja rasvahappoja, sitä tarvitaan kasvoille kerrallaan vain pieni määrä. Annostelua helpottaa kätevä pipettikorkki.

Ovh. 15,90€ / 30 ml

Saatavilla Sokokselta, Prismoista, Stockmanneilta, Ruohonjuuri-myymälöistä sekä luontaistuotekaupoista ja luonnonkosmetiikan verkkokaupoista kuten Biodelly, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Natural Goods Company.

Huhtikuun Bette Boxiin oli pakattu täysikokoinen tuote.