OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Silmänympärysvoide

Lumene
Silmänympärysvoide

Lumene KLASSIKKO Kosteuttava Silmänympärysvoide on kaikenikäisille sopiva kevyt ja hajusteeton silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihanteellisesti ja imeytyy nopeasti. Ovh. 7,50€ / 15ml

Lumene KLASSIKKO Tasoittava Silmänympärysvoide kosteuttaa, häivyttää jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä ja hidastaa uusien syntymistä, saaden ihon näyttämään heleältä ja nuorekkaalta. Ovh. 9,90€ / 15 ml.

Lumene KLASSIKKO Advanced Anti-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide heleyttää ihoa ja on kehitetty näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Ovh. 13,90€ / 15ml.

Kaikki yllämainitut silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia ja niistä löytyy ainutlaatuinen tupasvillan ja puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta

Saatavuus: Hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja verkkokaupat.

Helmikuun boksiin oli pakattu matkakokoinen tuote.