OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Lemon Juice Glycerine -tuote

Lemon Juice Glycerine
Lemon Juice Glycerine -tuote

Lemon Juice & Glycerine tuotesarja on saanut alkunsa vuonna 1952 olympiavuonna kun Perinteinen käsivoide lanseerattiin. Kaikki Lemon Juice & Glycerine -tuotteet kehittää ja valmistaa suomalainen perheyritys Transmeri Oy. Kaikilla tuotteilla on Avainlipputunnus. Tuoteperheeseen kuuluu käsivoiteet, neste- ja vaahtosaippuat, jalkojenhoitotuotteet sekä vartalotuotteet. 

Boxista löytyi joko täysikokoinen vartalo-,  jalka- tai hoitovoide.

 

Hoitava jalkavoide (kuvassa)

Lemon Juice & Glycerine Hoitava jalkavoide 100 g on nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava jalkavoide. Se sisältää 15 % sheavoita , joka tehokkaasti pehmentää kuivia kantapäitä. Raikas sitruunan tuoksu. Hoitava jalkavoide on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Käytä aamuin illoin puhtaisiin jalkoihin. 

Ovh 3,99 € / 100 g.

 

Hoitovoide kantapäille 

Lemon Juice & Glycerine Hoitovoide kantapäille 75 g kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti kuivia ja halkeilevia kantapäitä. Sisältää 20 % pehmentävää karbamidia.

Ovh 5,60 € / 75 g.

 

Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide 

Lemon Juice & Glycerine Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide 250 ml on suihkussa käytettävä vartalovoide. Levitetään kostealle iholle suihkussa ja huuhdellaan. Ei voiteen imeytymisen odottelua, voit pukeutua heti.

Ovh 3,95 € / 250ml.

 

Puuvilla vartalovoide

Lemon Juice & Glycerine Puuvilla vartalovoide 250 ml on kuivalle iholle tarkoitettu vartalovoide. Sisältää glyseriiniä, sheavoita ja puuvillan siemenöljyä. Mieto, puhdas tuoksu. 

Ovh 3,45 € / 250 ml.

 

Saatavana päivittäistavarakaupoista.