OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Body Mist

Herbina
Body Mist

Herbina Body Mist -tuoksut ovat kevyempi vaihtoehto hajuvedelle, ja ne sopivat käytettäväksi niin vartalolla kuin hiuksillakin. Kätevän kokoinen 100 ml pullo kulkee helposti mukana kesän riennoissa, ja tuoksua voi tarvittaessa lisäillä päivän mittaan. Body Mist -tuoksut valmistetaan Heinävedellä. Tuoksusuihkeita löytyi kahta eri tuoksuvaihtoehtoa (1 tuoksu per boxi).

Paradise Passion (kuvassa) on trooppisen hedelmäinen tuoksu, jota voi käyttää niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Monivivahteisessa tuoksussa erottuvat mehukkaat mandariini ja appelsiini sekä naisellisen kukkaisia sävyjä, joita täydentävät hurmaava kookos ja vanilja. 

Blue Lagoon on kuulas ja raikas vesituoksu, jota voi käyttää niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Mielen läpikuultavan veden kimallukseen vievässä tuoksussa on häivähdys ruohoa, melonia sekä vihreää omenaa, ja sen kukkaisen ytimen muodostavat kielo, sireeni ja jasmiini maustettuna pehmeillä, puumaisilla vivahteilla.

Saatavana päivittäistavarakaupoista.

Ovh 6 € / 100 ml.

LivBoxista löytyi täysikokoinen tuote.