OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor
Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Rohkea huuliväri, tarkka rajaus. Uskaliaat värit, jotka vangitsevat katseen. Muotoillun kärjen avulla saat rajattua ja väritettyä huulesi helposti ja nopeasti.

Saatavana mm. seuraavista myymälöistä: Sokos, Sokos Emotion, Stockmann, Anttila, Prisma ja Kicks.

Ovh 11,90 € / 2,8 g

LivBoxista löytyi täysikokoinen tuote. Saatavilla oli kuusi erilaista sävyä, jotka vaihtelivat boxeittain.

  • "Kätevä huulikynä, jolla muotoilet ja värität huulesi kauniisti yhdellä kertaa. Koostumus on mukavan täyteläinen, huulia suojaava ja kosteuttava. Herkullisista sävyistä löytyy vaihtoehtoja rohkeille pusuhuulille, että hieman hillitymmille suukkosuille. Kynähuulipunalla on helppoa ja tarkkaa työskennellä. Rajauskynän käyttö ei ole välttämätöntä. Pehmeä huulipuna levittyy huulille tasaisen kauniisti. Pehmeästä koostumuksestaan huolimatta kynät ovat helppoja teroittaa. Keväällä ja kesällä on kiva jättää silmämeikki kevyemmäksi ja panostaa mehevän sävyisiin huulipuniin. Ilme on hetkessä freesi ja tyylikäs. Siksi Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick -huulikynät kuuluvat suosikkeihini. Vinkki: laita kynä hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen ennen teroittamista. Näin saat varmasti tasaisen ja terävän kärjen kynällesi, sekä teroittimesi pysyy puhtaampana." Minna, Glitz&Glam-blogi - Minna, Glitz&Glam-blogi