OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Luminous Colour Masque

Maria Nila - 131
Luminous Colour Masque

Hellävarainen hoito värjätyille hiuksille joka kosteuttaa, ravitsee sekä antaa silkinpehmeän lopputuloksen. Tuote on valmistettu Maria Nilan omalla tehtaalla Ruotsissa 100 % vegaanisista aineista ja se on parabeeniton sekä sulfaatiton.

Käyttö: Lisää juuri pestyihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3 min. Jos haluat vielä tehokkaamman hoidon, lisää pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 min. Huuhtele ja viimeistele käsittely hoitoaineella.  

Ovh 19,60 € / 250 ml

Saatavana osoitteesta www.bangerhead.fi 

LivBoxista löytyi täysikokoinen tuote. Osasta boxeja saattoi tämän tuotteen sijaan löytyä Cutrinin hiusöljy.

 

  • ""Suloista tuoksua ja ihanaa pehmeyttä kesän rasittamille kutreille! Maria Nilan Luminous Colour Masque on värjättyjen hiusten hoitonaamio mutta se soveltuu hyvin värjäämättömillekin hiuksille, jos ne kaipaavat erityistä huomiota. Vinkki: Levitä hiusnaamio puhtaisiin, hieman kosteisiin hiuksiin ja kiedo pyyhe pääsi ympärille. Voit nauttia samalla miedosta saunan lämmöstä. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia ja huuhtele hiuksesi."" Minna, Glitz&Glam-blogi - Minna, Glitz&Glam-blogi