OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Premium Oil Treatment

Cutrin
Premium Oil Treatment

Cutrin Premium Oil Treatment on ylellinen, välittömästi imeytyvä öljyhoito hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Se tuo hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä.
Öljyhoito sisältää korkealaatuisia argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka imeytyvät välittömästi tuoden hiuksiin upean kiillon ja silkkisen tunteen. Jo pieni määrä öljyhoitoa elvyttää ja virkistää hiuksia välittömästi.  Hoitavuutta, muotoilua ja viimeistelyä tuovat öljyt vahvistavat hiuksia ja parantavat niiden hallittavuutta.

Käyttö: Annostele pieni määrä kämmeniin, levitä kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna öljyhoidon vaikuttaa hiuksiin kevyesti hieromalla. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti.

Aktiiviraaka-aineet: Argan- ja ruusunmarjaöljy antavat upean kiillon ja silkkisen tunteen hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille.

Ovh 24,90 € / 100 ml

Saatavana kampaamoista ja kampaamokaupoista.

LivBoxista löytyi täysikokoinen tuote. Tämän tuotteen sijaan osasta boxeja saattoi löytyä Maria Nilan hiusnaamio.

  • ""Jokaisen treenaajan must-have tuote, joka tekee hiuksille ihmeitä! Hyvälaatuinen öljy ei jätä hiusta raskaaksi, vaan sulautuu hiukseen höyhenmäisellä tavalla. Pidempiaikaisella käytöllä voit huomata hiuksen voivan paremmin ja näyttävän elinvoimaiselta. Tuoksu on ihanan raikas ja naisellinen!"" Eevi, Mini Fitness -blogi - Eevi, Mini Fitness -blogi