OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja

Trind
Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja

Hyväkuntoiset ja kestävät kynnet vain kahdessa viikossa! Trindin ainutlaatuinen Nail Repair -kynnenvahvistaja on kaikkien aikojen myydyin Trind -tuote. Se on auttanut useita ihmisiä ympäri maailmaa katkeilevien, halkeilevien ja hauraiden kynsien kanssa. Nail Repair -kynnenvahvistaja ei ainoastaan lujita heikkoja kynsiä, vaan pitää ne myös joustavina. Ainutlaatuinen koostumus kiinnittää kynnen proteiinimolekyylit napakasti toisiinsa, mikä luo kynsiin erittäin vahvan rakenteen. Kynsien luonnollinen kosteus ei kuitenkaan häviä.

Käyttö: Levitä kerros Trind Nail Repair -kynnenvahvistajaa kynsille päivittäin kahden viikon ajan. Poista joka päivä edellinen kerros asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Pidä kuurin jälkeen viikon tauko. Käytä sen jälkeen tuotetta kerran viikossa pitääksesi kyntesi vahvoina ja kauniina.

Ovh 16,50 € / 9 ml

Saatavana seuraavista myymälöistä: Sokos, Emotion, Stockmann, Prisma ja valikoidut yksityiset jälleenmyyjät

LivBoxista löytyi 4 ml -kokoinen tuote.

  • ""Tuote, jota olen aina etsinyt! Kiitos Trindin Nail Repairin, kaikki kynteni ovat kärjistään siistit, tasaiset ja elinvoimaiset. Nail Repair teki kynsistäni huomattavasti vahvemmat. Liuskoittuminen on loppunut tyystin ja olen pystynyt kasvattaa pitkät, tasamittaiset kynnet. Vinkki! Käytä Nail Repairia yhdessä kynsiä kosteuttavan Trind Nail Balsamin kanssa, niin saat kauniit ja pitkät kynnet."" Taina, Charming Nails -blogi - Taina, Charming Nails -blogi