OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

MultiVitamin Power Firm

Dermalogica
MultiVitamin Power Firm

Tehokas silmänympärysvoide, joka sulaa ihoon häivyttäen ja tasoittaen juonteita. Sisältää A-, C-, ja E-vitamiinia, jotka kiihdyttävät ihon luonnollista korjausprosessia, vahvistavat elastisuutta, pehmittävät ja suojaavat vapailta happiradikaaleilta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysiholle. Keskity erityisesti kohtiin, joissa ikääntymisen merkkejä.

Ovh 59,90 € / 15 ml

Saatavana Stockmannilta, Dermalogican verkkokaupasta täältä sekä Dermalogica-hoitoloista, jotka voit tarkistaa täältä.

LivBoxista löytyi 5 ml -kokoinen tuote. Tämän tuotteen sijaan osasta boxeja saattoi löytyä Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauhe tai PreCleanse-puhdistusöljy.

 

  • ""MultiVitamin Power Firm on silmänympärysvoiteiden kuningatar! Voiteessa oleva punaisen merilevän uute, sekä A-, C- ja E-vitamiini ovat tehneet tehtävänsä niin, että ihoni on muuttunut kimmoisemmaksi ja vähemmän punoittavaksi silmieni ympäriltä. Tätä tuotetta olisi todella pitänyt alkaa käyttää jo 25-vuotiaana!"" Karoliina, Kolmistaan-blogi - Karoliina, Kolmistaan-blogi