OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

PreCleanse

Dermalogica
PreCleanse

Puhdistusöljy, joka liuottaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kaiken lian ja meikin iholta, myös silmämeikin. Oliiviöljy, E-vitamiini ja bankulpähkinäöljy pehmittävät ja ravitsevat ihoa. Sopii jokaiselle iholle, myös rasvaiselle iholle. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Käyttö: Ota tuotetta kuiviin käsiin. Levitä kuiville kasvoille ja silmille poistaaksesi öljypohjaisen lian ja meikin ja hiero kevyesti. Kostuta kädet ja jatka hieromista, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Poista lämpimällä vedellä. Toista puhdistus ihollesi sopivalla Dermalogica-puhdistustuotteella.

Ovh 49,70 € / 150 ml

Saatavana Stockmannilta, Dermalogican verkkokaupasta täältä sekä Dermalogica-hoitoloista, jotka voit tarkistaa täältä.

LivBoxista löytyi 30 ml -kokoinen tuote. Osasta boxeja saattoi tämän tuotteen sijaan löytyä Dermalogican Daily MicroFoliant -kuorintajauhe tai Power Firm -silmänympärysvoide.

  • ""PreCleanse-öljyn erityisyys on siinä, että kun sen levittää kuivalle iholle, liuottaa se tehokkaasti öljymäisellä koostumuksellaan iholta meikit, liat, epäpuhtaudet ja jopa aurinkosuojatuotteet, mutta kun kasvoille tämän jälkeen lisää hieman vettä, muuttuu tuote maitomaiseksi ja iholta helposti poishuuhtoutuvaksi."" Virve, Ostolakossa-blogi - Virve, Ostolakossa-blogi