OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Daily Microfoliant®

Dermalogica
Daily Microfoliant®

Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymikuorintajauhe, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi. Kuorintajauhe aktivoituu veden vaikutuksesta vapauttaen papaiinia, salisyylihappoa ja riisientsyymejä, jotka kirkastavat ja silottavat ihoa hetkessä. Sopii jokaiselle iholle. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Käyttö: Kaada vajaa teelusikallinen Daily Microfoliant kuorintaa erittäin märkiin käsiin ja vaahdota kunnolla. Hiero kasvoille ja kaulalle noin minuutin ajan. Huuhtele pois huolellisesti.

Ovh 60,90 € / 75 g

Saatavana Stockmannilta, Dermalogican verkkokaupasta täältä sekä Dermalogica-hoitoloista, jotka voit tarkistaa täältä. 

LivBoxista löytyi 13 g -kokoinen tuote. Tämän tuotteen sijaan osasta boxeja saattoi löytyä Dermalogican PreCleanse-puhdistusöljy tai Power Firm -silmänympärysvoide.

 

  • ""Veden kanssa kämmenellä yhteen sekoitettavaa ja ohuen tahnamaiseksi muuttuvaa kuorintajauhetta hierotaan kasvoille hellävaraisesti minuutin ajan, jonka jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi vedellä. Lopputuloksena on äärimmäisen hellävaraisesti ja rakeettomasti kuorittu ja pehmeäksi jäänyt iho, joka näyttää ihanan heleältä ja tuntuu miellyttävän puhtaalta, muttei ollenkaan kiristelevältä."" Virve, Ostolakossa-blogi - Virve, Ostolakossa-blogi