OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Isännän Parranajovoide

Isännän - 112
Isännän Parranajovoide

Hellävarainen ja täyteläinen Isännän Parranajovoide on kehitetty tarkempaan parranajoon ja -muotoiluun. Vaahtoamaton ja läpikuultava parranajovoide levittyy siististi halutuille alueille, jolloin tarkkakin parranmuotoilu on mahdollista. Parranajovoide auttaa terää liukumaan hyvin iholla ja vähentää näin pienten haavojen syntymistä parranajon aikana.

Parranajovoiteen sisältämä aloe vera -uute rauhoittaa, kosteuttaa ja säilyttää ihon pehmeänä ja joustavana. Pantenoli ja allantoiini vähentävät ihoärsytystä ja ehkäisevät ihotulehduksia. Eukalyptus ja mentoli jättävät viileän raikkaan tunteen iholle parranajon jälkeen. Ne toimivat myös antiseptisina tehoaineina. Iho tuntuu parranajon jälkeen miellyttävän pehmeältä ja raikkaalta, ja sille jää kevyt miehekäs tuoksu.

Käyttöohje: Levitä riittoisaa voidetta kostutetulle iholle käsin, aja parta ja huuhtele. Levitä lopuksi iholle Isännän Kasvovoidetta.'

Saatavana päivittäistavarakaupoista.

Ovh 4,90 € / 100 ml

Boxista löytyi täysikokoinen tuote.