OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

FAQ

 

Tilaaminen ja Bette-pisteet

 

 • Maksoin juuri Bette Boxista. Mitä rahalla saa?

Saat kuukausittain paketin, joka sisältää kauneutta, tyyliä ja ideoita. Jokainen Bette Box on valikoima tuotteita eri kauneuskategorioista. Paketti sisältää sekä uusia että tunnettuja brändejä. Tuotteet ovat joko täysikokoisia, matkakokoisia tai näytekokoisia, joilla pääset testaamaan tuotteita ja päättämään, sopivatko ne sinulle.

 • Mikä on Bette Boxin kauneusprofiili?

Bette Boxin sisältö ei välttämättä ole aina kaikille samanlainen, vaan se saattaa sisältää vaihtoehtoisia tuotteita. Kauneusprofiilia käytetään näiden vaihtoehtoisten tuotteiden kohdistamiseen mahdollisuuksien mukaan. Suurin osa boxin tuotteista on kuitenkin kaikille samoja, riippumatta kauneusprofiilin merkinnöistä.

Kun olet tehnyt tilauksen, pääset täydentämään kauneusprofiilin. Voit  päivittää kauneusprofiilia myöhemmin omien tietojesi kautta, jos mieltymyksesi muuttuvat.

 • Voiko lahjatilaukselle täyttää kauneusprofiilin?

Kun teet lahjatilauksen, voit tilauksen päätteeksi luoda ystävällesi kauneusprofiilin. Jos et täytä kauneusprofiilia tilausvaiheessa, voit tehdä sen myös jälkikäteen kirjautumalla Bette Box-palveluun. Mene Omat tiedot -kohtaan ja valitse "Tilaukseni" ja etsi ystäväsi lahjatilaus. Tämän alta löydät Muokkaa kaverisi kauneusprofiilia, jonka kautta voit täydentää ystäväsi tiedot.

 • Milloin saan ensimmäisen Bette Boxini?

Tilausta tehdessäsi sinulle ilmoitetaan, minä kuukautena ensimmäinen boksi toimitetaan. Ilmoitus tulee samalla, kun sinulta pyydetään yhteystietoja. Tiedät siis ennen maksua, milloin seuraava boksi toimitetaan sinulle.

 • Sain Bette Boxin lahjaksi, mitä tapahtuu kun lahjatilaus loppuu?

Lahjatilauksesi loppuu, kun olet vastaanottanut viimeisen boksisi. Voit liittyä huikeaan Bette Box-porukkaan ja tilata Bette Boxin itsellesi uudestaan.

 • Milloin ja miten Bette Boxini lähetetään?

Bette Boxit ilmestyvät kerran kuussa. Kun tilaat Bette Boxin, saat ennen maksua vahvistuksen siitä, minä kuukautena Bette Boxisi saapuu. Bette Boxit lähetetään jokaisen kuun 5. päivä mennessä kaikille tilaajille samanaikaisesti ja ne saapuvat perille postin kulusta riippuen. Mikäli 5. päivä osuu pyhäpäivälle, boxit toimitetaan pyhäpäivän jälkeen. Bette Boxit toimitetaan tilaajan valinnasta riippuen SmartPost-automaattiin, pakettina postitoimistoon tai maxikirjeenä, jolloin postinkantajasta riippuen boxi kannetaan kotiin saakka tai sen voi noutaa postikonttorista saapumisilmoitusta vastaan. Suosittelemme tilaajaa valitsemaan SmartPost- tai postipakettitoimituksen, sillä tällöin Bette Box saa seurantakoodin, jonka avulla tilaaja voi seurata boxinsa kulkua sen jälkeen, kun boxi on lähetetty varastoltamme. 

Asiakas on vastuussa siitä, että hän noutaa boxin (Paketin) Postista postin asettaman määräajan kuluessa. Jos asiakas on tilannut Paketin postipakettitoimituksena postikonttoriin, pitää hänen noutaa paketti kahden (2) viikon kuluessa, kun hän on saanut ilmoituksen, että paketti on noudettavissa. Jos asiakas on tilannut paketin SmartPost-automaattiin, pitää hänen noutaa paketti viikon kuluessa siitä, kun hän on saanut ilmoituksen, että paketti on noudettavissa. Mikäli boxi (Paketti) palautuu Bette Boxille (Toimittajalle) siitä syystä, että asiakas ei ole Postin määräajan kuluessa noutanut boxia (Pakettia), ei Bette Box (Toimittaja) lähetä boxia uudestaan asiakkaalle. Boxin (Paketin) palautuminen ei katkaise tilausta eikä oikeuta asiakasta saamaan hyvitystä palautuneen boxin (Paketin) johdosta.

 • Mitä Bette-pisteet ovat?

Voit kerätä Bette-pisteitä kutsumalla ystäviä Bette Boxin tilaajiksi ja vastaamalla kyselyihimme. Kun olet saanut kerättyä 60 pistettä, voit lunastaa itsellesi ilmaisen Bette Boxin tulevista boxeista! Pistetilannettasi voit seurata kirjautumalla Bette Boxin omille sivuille.

 • Kuka on Bette Boxin pitkäaikaistilaaja ja mitä hyötyä pitkäaikaisesta tilauksesta on?
Kun olet tilannut Bette Boxia vuoden päivät, kuulut pitkäaikaistilaajien joukkoon. Pitkäaikaistilaajana saat boxin mukana yllätystuotteen muutaman kerran vuodessa.
 
 • Mikä on Miesten Boxi ja milloin sellaisen voi tilata?

Miesten Boxi on oma miehille suunniteltu boxi, joka sisältää n. 4-6 kosmetiikkatuotetta.

Miesten Boxeja tuli ensimmäisen kerran myyntiin rajattu erä lokakuussa 2014. Suosio boxeja kohtaan oli yllättävän suurta ja ne myytiinkiin hetkessä loppuun. Nyt miesten boksia ilmestyy myyntiin pari kertaa vuodessa.


Tilauksen maksaminen


 • Minulla on jatkuva tilaus. Milloin Bette Box veloitetaan tililtäni?

Jatkuvassa tilauksessa maksu veloitetaan tililtä edeltävän kuukauden 12. päivä. Jos haluat perua jatkuvan tilauksen, se tulee siis tehdä viimeistään edeltävän kuukauden 11. päivä.

Jatkuvan tilauksen voi maksaa Visa (Debit, Credit, Electron) tai MasterCard -luottokorteilla. Valitettavasti Säästöpankin, Aktian ja POP-pankin Visa Electron -korteilla ei voi maksaa jatkuvaa tilausta.

 • Minulla on määräaikainen tilaus. Milloin tilaus veloitetaan?

Määräaikaisessa tilauksessa voit valita, maksatko tilauksen luotto- tai pankkikortilla tai verkkopankissa. Maksu tehdään tilauksen tekemisen yhteydessä.

 • Mitä eroa on määräaikaisella tilauksella ja jatkuvalla tilauksella?

Kun teet määräaikaisen tilauksen, ostat kerralla kolmen tai kuuden kuukauden yllätykset. Tilausta voi aina jatkaa, mutta maksat ostohetkellä kolmen tai kuuden kuukauden paketit yhdellä kertaa. 

Jatkuvalla tilauksella saat automaattisesti Bette Boxin kerran kuussa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen uusimisesta.  Bette Box tulee sinulle, kunnes pysäytät tilauksen. 

 • Mitä korttitiedoilleni käy, kun teen niillä Bette Box -tilauksen?

Korttisi tiedot tallennetaan Maksukaistan järjestelmään Visan ja MasterCardin hyväksymässä, salatussa ja turvallisessa muodossa, eikä niitä missään tilanteessa luovuteta ulkopuolisille. Emme siis tallenna luottokorttitietoja Bette Box-palveluun.


Tilauksen peruminen ja palautus


 • Mitä teen, jos en pidä saamistani tuotteista?

Toivomme, että pidät kaikista Bette Boxin tuotteista. Jos et kuitenkaan pidä, kerrothan siitä meille. Haluamme mahdollisimman paljon palautetta, jotta osaamme luoda tulevat paketit mahdollisimman hyvin. Sillä välin voit lahjoittaa tuotteen jollekin iloiselle ystävällesi.

 • Voinko perua tilaukseni kesken määräaikaista tilausta?

Bette Boxin ytimessä on yllätyksellisyys - palvelu on suunniteltu niin, että saat yllätyksen kolmen tai kuuden kuukauden erissä. Valitettavasti et voi siis peruuttaa tilausta esimerkiksi toisen lähetyksen avattuasi, sillä tämä ei ole Bette Boxin idea. Jos haluat perua tilauksen, voit palauttaa ensimmäisen boksin avaamattomana tai lopettaa tilauksen määräaikaisen jakson päätyttyä.

 

Jatkuva tilauksen keskeyttäminen / lopettaminen


 •  Miten voin keskeyttää tilauksen esim. kuukauden ajaksi?

Jatkuva tilaus keskeytetään kirjautumalla Oma Bette -sivuille. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Keskeytä tilaus" -painikkeen, josta saat keskeytettyä tilauksesi.  Samasta painikkeesta pääset myöhemmin myös jatkamaan tilaustasi.

 

 •  Haluan lopettaa tilaukseni ja profiilini poistettavan

Tilauksen lopettaminen tehdään Oma Bette -sivuilta samalla tavalla, kuin tilauksen keskeyttäminen. Jatkuva tilaus lopetetaan kirjautumalla Oma Bette -sivuille. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Keskeytä tilaus" -painikkeen, josta saat lopetettua tilauksesi. Tilaus ei jatku keskeyttämisen jälkeen, ellet päätä jatkaa sitä myöhemmin.
 
Profiilin poistaminen asiakasjärjestelmästämme tapahtuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla osoiteeseen: hello@bettebox.fi.
 
 

Hinnannousu 23.3.2015


Bette Boxin kokonaiskustannusten nousun vuoksi, korotamme Bette Boxin hintaa 15,90 eurosta 16,90 euroon alkaen 23.3.2015. Hinnankorotus ei koske olemassa olevia tilauksia.

 • Minulla on kolmen kuukauden määräaikainen tilaus, joka loppuu maaliskuussa. Haluaisin vaihtaa tilauksen jatkuvaksi tilaukseksi. Miten toimin?

Voit tehdä Bette Boxin kotisivuilta täysin uuden, jatkuvan tilauksen. Tee tilaus kuitenkin viimeistään sunnuntaina 22. maaliskuuta 2015, jotta tilaus ehtii meille ennen hinnannousua.

 • Minulla on kolmen kuukauden määräaikainen tilaus, joka loppuu maaliskuussa. Haluaisin vaihtaa tilauksen kuuden kuukauden määräaikaiseksi tilaukseksi. Miten toimin?

Voit tehdä Bette Boxin kotisivuilta täysin uuden, kuuden kuukauden määräaikaisen tilauksen. Huomaathan, että kuuden kuukauden tilauksessa on jo valmiina tarjous, eli kuusi boxia viiden hinnalla. Mikäli siis vaihdat nykyisen tilausmuotosi kuuden kuukauden tilaukseen, et saa enää vanhaa hintaasi takaisin, mikäli päätät kuuden kuukauden tilauksen jälkeen vaihtaa johonkin muuhun tilausmuotoon.

 • Minulla on kolmen kuukauden määräaikainen tilaus, joka loppuu huhtikuussa/toukokuussa. Haluaisin kuitenkin vaihtaa tilauksen jo nyt jatkuvaksi varmistaakseni edullisemman hinnan. Miten toimin?

Voit varmistaa hinnan 15,90 € pidentämällä määräaikaista tilausta jatkuvalla tilauksella viimeistään sunnuntaina 22. maaliskuuta 2015. Kirjaudu siis nopeasti Bette Box-sivustolle, mene omiin tietoihisi ja valitse ”Tilaukseni”. Määräaikaisen tilauksesi kohdalla klikkaa ”Pidennä tilausta”. Tämän jälkeen voit vaihtaa tilauksen jatkuvaksi painamalla osoitetietojen vasemmalla puolella olevaa nappia. Sinulle luodaan nyt määräaikaisen tilauksen jatkoksi jatkuva tilaus. 

Jos vaihdat tilaustyyppisi 22.3.2015 jälkeen, tulee tilauksesi hinta nousemaan 16,90 € / kk. 

 • Minulla on jatkuva tilaus, joka on tehty ennen 22.3.2015. Muuttuuko tilaukseni hinta jossain vaiheessa?

Hinta ei muutu, ellei tilaukseen tule kolmen kuukauden taukoa. Voit halutessasi keskeyttää tilauksen ja jatkaa sitä hieman myöhemmin omien tietojesi kautta.

 • Minulla on kolmen kuukauden määräaikainen tilaus, jonka viimeinen lähetys tulee huhtikuussa/toukokuussa/kesäkuussa. Muuttuuko tilaukseni hinta, kun uusin sen?

Tilauksesi hinta pysyy samana, kunhan uusit sen ennen määräaikaisen tilauksen loppua. Tilaus pitää muistaa siis uusia esimerkiksi huhtikuussa, jos tilauksesi päättyy huhtikuuhun. Kirjaudu Bette Box-sivustolle, mene omiin tietoihisi ja valitse ”Pidennä tilausta”. On tärkeää, että jatkat tilausta aina tämän napin kautta. 

Jos tilaus ei jatku saumattomasti tai päätät vaihtaa tilaustyyppiä, joudut tekemään uuden tilauksen ja tällöin Bette Boxin hinta on 16,90€.

 • Mitä tapahtuu, kun luottokorttini vanhenee? 

Voit uusia luottokorttisi tiedot suoraan Bette Boxin omilta sivuilta ja säilyttää vanhan hinnan. Jos luottokorttisi vanhenee tässä kuussa, sinun olisi jo pitänyt saada uusi kortti pankiltasi/luotonantajalta. Käy siis päivittämässä tilauksesi luottokorttitiedot Omat tiedot -toiminnon kautta Tilaukseni-listalta ennen seuraavan kuun 5. päivää. Huomioithan, että sinun tulee kirjautua palveluun, jotta pääset Omat tiedot -osioon.

 • Kuinka kauan vanha 13,90 € / 15,90 € hinta pysyy minulla voimassa?

Vanha hinta pysyy voimassa toistaiseksi. Emme suunnittele vanhojen tilausten hinnan korottamista. Jos sinulla on voimassa olevana hintana 13,90 € tai 15,90 €, se pysyy voimassa, kunhan tilaukseen ei tule kolmen kuukauden katkoa.