OK

Ei
Kyllä
Bette Box käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.

Tiedote 02.1.2020: Bette ja Goodiebox lähtevät yhteistyöhön!

Tiedote 02.01.2020:

Bette Boxin takana toimii Boxie Oy. Boxie on pieni yritys, jonka sydän sykkii kauneudelle. Boxie-tiimin muodostaa kolme naisia ja yksi labradoodle. Vuoden 2020 alussa, yksi asia muuttuu! 


Tanskalainen Goodiebox sijoittaa suomalaisiin naisiin

Kööpenhaminalainen Goodiebox sijoittaa Suomeen ja suomalaisiin naisiin ostaessaan Bette Boxia operoivan Boxie Oy:n. Bette Box on Goodieboxin kaikkien aikojen ensimmäinen sijoitus yhtiön ulkopuoliseen osaamiseen.

Goodiebox on tällä hetkellä saatavissa yhdeksässä Euroopan maassa.

Goodiebox on tanskalainen kauneusboksien pioneeri, joka on valloittanut Eurooppaa vauhdilla. Nyt tähtäimessä on Suomi ja Suomen suurimman kauneusboksin, Bette Boxin, tiimi.  Goodiebox on Euroopan parhaimmaksi arvioitu tilausboksi ja sillä on 130 000 onnellista jäsentä ympäri Eurooppaa.

“Meillä ei ole tapana tehdä yhtiön ulkoisia investointeja mutta Anna-Riitta tiimeineen on omaa luokkaansa ja tunnistimme suuren mahdollisuuden hänen yrityksessään. Sijoitusta tukee myös yhteinen arvopohja, joka on Bette Boxin ja Goodieboxin suurin voimavara: naisten hyvinvoinnin lisääminen kannustamalla heitä ottamaan omaa aikaa ja pitämään itsestään huolta. Goodieboxin kielellä ajatus tunnetaan jo termillä yourselfishness, tätä haluamme tuoda lisää Suomeen”, kuvailee Goodieboxin toimitusjohtaja Rasmus Schmiegelow.

“Yllätyin, kun kuulin, että Suomalaisilla on Tanskassa maailman onnellisimman kansan maine! Me kuulemma arvostamme omaa tilaa ja haluamme rauhoittua hiljaisuudessa. Oikeastihan me suomalaiset naiset olemme myös stressaantuneita töistämme ja to do -listan pituus sen kuin kasvaa - aivan kuin tanskalaisilla naisilla! Liian moni kamppailee oman ajan ja itsensä huolehtimisen kanssa. On vaikea laittaa itsensä kerrankin etusijalle, jonon kärkeen. Goodieboxilla ja Bette Boxilla se taas on onnellisuuden lähtökohta”, kertoo Bette Boxin perustaja Anna-Riitta Vuorenmaa.

Yritysten ensimmäinen yhteinen Goodiebox-nimeä kantava boksi ilmestyy helmikuussa 2020. Luvassa on uudenlaisia hemmottelu- ja kauneustuotteita, tanskalaisella mausteella höystettynä!

  

Heräsiko kysymyksiä? -Lähetä meille viesti!

Kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta! Keskustelua voi käydä kansamme Facebook-sivullammeInstagramissa ja sähköpostitse! Sähköpostitse tavoitat meidät edelleen osoitteesta hello@bettebox.fi

 

Ollaan yhteydessä ja nautitaan omasta ajasta

Anna-Riitta Vuorenmaa, Country Manager

Mari Laitinen, Brand Relationship Manager

Heidi Lundström, Logistics Coordinator